Video sluiten

Feest & Receptie

De fraaie ligging langs de bosrand en de uitstekende bereikbaarheid zorgen ervoor dat De Vier Balken een uitstekende locatie is voor uw evenement. De uitgebreide zalenaccommodatie biedt sfeervolle mogelijkheden. Wij hebben diverse zalen beschikbaar welke ook in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden. Wanneer u uw gasten wilt ontvangen tijdens een receptie, verjaardag, bruiloft of (personeels) feest bieden wij u graag een all-in arrangement aan.

Feest

Vanaf 20 personen

De feestarrangementen zijn gebaseerd op een feest van 4 ½ uur, bijvoorbeeld van 20.00 – 0.30 uur. Hierbij gaan wij uit van 2x koud bittergarnituur en 3x warm bittergarnituur per persoon bij het feestarrangement. Bij het luxe feestarrangement is het buffet een hapjesbuffet. Het buffet is niet bedoeld als dinerbuffet. Bij eventuele verlenging wordt per half uur € 7,50 p.p. extra berekend.

Feestarangement

€ 37,50Kosten per persoon

Inclusief :

Luxe Feestarrangement

€ 49,50Kosten per persoon

Inclusief :

Receptie

Vanaf 20 personen

Onderstaand arrangement is op verzoek uit te breiden met bijvoorbeeld een bruidstaart, welkomstcocktail, uitgebreider assortiment aan bittergarnituur.

Indien u wel buitenlands gedistilleerde dranken wenst, worden deze apart berekend. Het aantal personen dat u doorgeeft wordt minimaal aan u doorberekend; komen er meer gasten, dan wordt het aantal aanwezige personen doorberekend.

Het receptiearrangement is gebaseerd op een maximaal twee uur durende receptie. Bij eventuele verlenging wordt per half uur € 3,50 per persoon extra berekend.

Receptiearrangement

€ 21,50Kosten per persoon