Buffet & diner
Bij de genoemde diner- en buffetprijzen zijn de consumpties niet inbegrepen. Indien u speciale wensen heeft in verband met een allergie of intolerantie, houden wij daar uiteraard rekening mee. Wel verzoeken wij u uw wensen van tevoren aan ons door te geven.
Diner
Onderstaande informatie is een indicatie van de prijzen, graag maken wij een afspraak met u om de invulling van een diner te kunnen maken. Aan de hand van de gekozen gerechten kunnen wij voor u een exacte menu-prijs maken.
- Soep – Hoofdgerecht – Nagerecht € 32,50
- Voorgerecht – Hoofdgerecht – Nagerecht € 34,50
- Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Nagerecht € 42,50
Buffetten
Voor gezelschappen vanaf 20 personen serveren wij graag één van onze uitgebreide buffetten. Naast onderstaande buffetten bent u ook voor themabuffetten bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw buffet.
Buffet de Vier Balken
€ 34,50Kosten per persoon
Groentensoep met soepballen(rundvlees)
***
- Rundvleessalade
- Gerookte schotse zalm met kappertjes en limoen
- Vispalet met forel en garnalen
- Pastasalade
- Kabeljauw in een romige saus
- Malse stukjes kip in satésaus
- Varkenshaas medaillons in roomsaus
- Creoolse rijst
- Frites
- Stokbrood, boter en kruidenboter
Buffet B
€ 37,50Kosten per persoon
Carpaccio Traditioneel
***
- Gerookte schotse zalm met kappertjes en limoen
- Vispalet met forel en garnalen
- Gemarineerde mozzarella en tomaat
- Diverse salades
- Gebraden Runderstaartstuk
- Kabeljauw met antiboise
- Malse stukjes kip in satésaus
- Stoofschotel seizoen gebonden
- Creoolse rijst en gratin
- Stokbrood, boter en kruidenboter
Buffet C
€ 39,50Kosten per persoon
Carpaccio Classico
***
- Gerookte Schotse zalm
- Gerookte IJsselmeer paling
- Groot vispalet met forel en makreel
- Hollandse Garnalen met cocktailsaus
- Diverse salades, rundvlees salade, pasta salade en haricots vert salade
- Schotel van luxe vleeswaren
- Warme gesneden beenham met cumberlandsaus
- Gesneden runderlende met rode wijnsaus
- Malse stukjes kip in satésaus
- Oosterse gamba’s
- Creoolse rijst, roseval aardappeltjes en gratin
- Stokbrood, boter en kruidenboter
Desserts ter aanvulling van uw buffet:
Grand Dessert Buffet: € 10,50 p.p.
- Bavarois en mousses
- Assortiment minipatisserie
- Diverse ijsspecialiteiten
- Vers fruit salade en slagroom
U kunt uw Grand Dessert Buffet uitbreiden met diverse kaassoorten € 11,50 p.p.
Wildbuffet
€ 35,00Kosten per persoon
Beschikbaar in de maanden oktober t/m januari.
Het wildbuffet wordt samen met u en onze chef-kok samen gesteld. Wij kunnen een op maat gemaakt buffet voor u serveren. U begint met een heerlijk voorgerecht, aansluitend een buffet met wild en winterse gerechten en ter afsluiting serveren wij een winters dessert.
Winterbuffet
€ 28,50Kosten per persoon
Groentensoep
***
Zuurkool stamppot
- Andijvie stamppot
- Boerenkool stamppot
- Hutspot
- Speklapjes
- Rookworst
- Runder gehaktballetjes in de jus
Geserveerd met mosterd, piccalilly, zilveruitjes en augurk
***
- Stoofpeerroomijs en speculaasroomijs met slagroom