Video sluiten

Zalen

De mooie ligging aan de rand van het park van Kasteel De Haar en de goede bereikbaarheid zorgen ervoor dat De Vier Balken een uitstekende locatie is voor uw evenement of feest. De uitgebreide zalenaccommodatie biedt sfeervolle mogelijkheden. Wij hebben diverse zalen beschikbaar welke ook in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden.

Grote Zaal

Tijdens een diner of buffet biedt de Grote zaal plaats aan 120 personen, wanneer u de zaal wilt gebruiken voor een feest of receptie is de zaal geschikt voor 250 personen. De sfeervolle zaal beschikt over een eigen ingang, gezellige bar en bij mooi weer een groot terras. De Grote zaal kan door middel van een schuifwand worden onderverdeeld in de Voorzaal en Achterzaal:

Voorzaal

Deze lichte zaal biedt plaats aan 40 personen tijdens een buffet of diner, tijdens een feest of receptie is de zaal geschikt voor 60 personen. Er kan bij mooi weer gebruik gemaakt worden van het zonnige terras.

Achterzaal

De gezellige zaal beschikt over een eigen ingang en bar, met mooi weer kan er gebruik gemaakt worden van het zonnige terras. Tijdens een buffet of diner biedt de Achterzaal plaats aan 50 personen, bij een receptie of feest is de zaal geschikt voor 70 personen.

Sherry Zaal

De sfeervolle Sherry zaal beschikt over een eigen ingang, bar en een gezellig en zonnig terras. De zaal is tijdens een diner of buffet geschikt voor 40 personen en tijdens een receptie of feest voor 70 personen.

Boven Zaal

Via de trap bij onze hoofdingang bereikt u de Boven zaal, met eigen bar en terras. De zaal is tijdens een diner of buffet geschikt voor 30 personen, tijdens een receptie of feest biedt de zaal plaats aan 50 personen.